Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Látszerész - Optikusok képes leírás - Látszerész.tlap.hu
részletek »

Látszerész - Optikusok - Látszerész.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: latszeresz.tlap.hu » Látszerész - Optikusok
Keresés
Találatok száma - 11 db
Cvikker Látszerész Bolt

Cvikker Látszerész Bolt

Az üzlet Siófokon, könnyen megközelíthető helyen, a Tesco áruházban immár 4 éve áll a kedves vásárlók szolgálatában. Női, férfi, gyermek, műanyag, fém (Titan) optikai keretek, illetve napszemüvegek valamint kontaktlencse, kontaktlencse ápolószerek, kiegészitők is megtalálhatók üzletünkben. A szemüvegkészítés mellett javítással is foglalkozunk.

Essilor

Essilor

Az emberi szervezet egyik legfontosabb érzékszerve a szem. A külső környezet információinak kb. 90%-át a szem érzékeli. A szem egy olyan összetett érzékszerv, amely képes a fényt felfogni, irányítani ill. a fényenergiát a központi idegrendszer erre a célra differenciálódott érzékelő rendszerébe juttatni. A fény elektromágneses hullámként terjed a térben, ha viszont egy anyaggal kerül kapcsolatba, energiájának egy részét leadja. Az érzékelés után a foton energiája kémiai ill. elektromos energiává alakul és a központi idegrendszerben - a többi ingerhez hasonlóan - feldolgozásra kerül.

Fülöp

Fülöp

Szemünk a leggyorsabb érzékszervünk. A látás folyamata igen nagy, a többihez képest nagyságrendekkel nagyobb befogadási sebességgel, mai szóhasználat szerint "sávszélességgel" rendelkezik. A látottak befutnak az agyba, amely jelzéseket ad testünknek, befolyásolva mozgásunkat, továbbá gondolatainkat, érzelmeinket és beszédünket. A látás által érzékeltek hatással vannak a hangulatunkra, munkahatékonyságunkra és egészségünkre. Az érzékszerveink közül a szem a legfontosabb, hiszen a külvilágból származó információk igen nagy részét, kb. 83% -t látás útján szerezzük, hallás útján 11 %-t s mindössze 3,5 %-t szaglás, 1,5 %-t tapintás és 1 %-t ízlelés útján.

Juszt

Juszt

Az üzlet alapító Juszt Gyula szakmai elhívatottságát és üzlet filozófiáját követve a XXI. században is állunk kedves vásárlóink rendelkezésére. Generációk nőttek fel azóta, de ma is emlékeznek a szülők, nagyszülők mondataira - megyek a Juszthoz szemüveget csináltatni. Családias hangulat, türelmes kiszolgálás, szakértelem.

Minőségi és változatos szemüvegek a Yukka Line Kft. jóvoltából

Minőségi és változatos szemüvegek a Yukka Line Kft. jóvoltából

A Yukka Line Kft. tökéletes megoldásokat kínál a megrendelői számára, amennyiben szemüvegekről, vagy kontaktlencséről van szó. Online webáruházból számos terméküket meg lehet rendelni, legyen az egy minőségi és divatos napszemüveg, vagy egy láthatatlan kontaktlencse. Amennyiben igény van rá, megoldott az ügyfelek számára a rendszeres szemészeti szűrés is, így mindig a tökéletes látást segítő eszközt tudják megrendelni. Igény szerint lehet kérni színes kontaktlencséket is, és minden termékhez rendelhető tisztító és egyéb kiegészítő is.

Monarchia

Monarchia

Optometrista szűrővizsgálat teljes körű szaktanácsadással, kontaktológiai vizsgálat, kontaktlencse illesztés és a hozzá tartozó félévenkénti ingyenes kontroll vizsgálat. Szemüvegkészítés, és szakembereink által nyújtott precíz szerviz, melynek hátterében a XXI. század legmodernebb optikai eszközei, berendezései állnak. A vizsgálatokat kiváló minőségű Rodenstock kerato-refraktométerrel, réslámpával, és projektorral végezzük. A számítógépes szemvizsgálat mellett precíziós próbakeret és reflexió csökkentett próbalencse sor biztosítja a legoptimálisabb manuális korrekciót. Kiváló szakembereink munkáját szemüveglencse illesztésében, bemutatásában a Zeiss Relaxed Vision Terminal számítógépes technológia segíti. Ugyancsak ennek a berendezésnek köszönhetően ügyfeleink keretválasztását is megkönnyítjük, akik önmagukat a képernyőn külső szemlélőként nézve, több lehetőséget egymás mellé állítva könnyedén választhatnak szemüvegkereteink közül.

Optika, szemüveg - Opticworld

Optika, szemüveg - Opticworld

Az oldalon a legfrissebb hírek találhatóak meg a különböző optikai termékekről(napszemüveg, szemüveg, kontaktlencse, szemüvegkeret). Korszerű látásvizsgálatokat vállalnak. Az Opticworldnél személyre szabottan végzik a látásvizsgálatokat. Figyelembe veszik az alanyok egyedi tekintési szokásait is, és az alapján készítik el a lencsét. Az így elkészített EyeMADE lencse maximális látásjavulást és kényelmes közérzetet biztosít viselője számára. Az oldalról közvetlenül elérhető a napszemüveg és kontaktlencse webáruházuk is, ahol a látogatók a legjobb minőségű termékeket találják.

Rafting

Rafting

A külvilágból érkező információk 90%-a a szemünkön keresztül jut el hozzánk, ezért is nagyon fontos látásunk, szemünk védelme. Megfelelő látásélességgel kényelmesebben végezhetjük munkánkat, biztonságosabban közlekedhetünk és teljesebb életet élhetünk. A tökéletes látás mellett pedig rendkívül fontos, hogy a szemüvegünk megfelelően tükrözze egyéniségünket, kényelmes legyen, és a legmaximálisabban korrigálja látásunkat. Ebben segítünk Önnek mindkét üzletünkben immár több, mint egy évtizede. Munkatársaink több éves szakmai tapasztalata, magas szintű képzettségejárul hozzá ahhoz, hogy a látással, szemüveggel, kontaktlencsével (stb) kapcsolatban felmerülő problémákat gördülékenyen, családias légkörben oldjuk meg.

Saint James Szemészeti Központ

Saint James Szemészeti Központ

A St. James Hospital csoport Máltán alakult 1984-ben, és jelenleg több országban is működtet egészségügyi intézményeket. A budapesti Szemészeti Központ fő profilja az egynapos sebészet és a lézeres látásjavító műtétek. Ezen kívül a szemészet szinte egész területére kiterjedő tevékenységet végzünk. Legfontosabb szempontnak a magas szakmai minőséget tartjuk, mind az orvosok és asszisztensek, mind a felszerelés szempontjából, de kiemelkedő jelentőségűnek tekintjük pácienseink kényelmének és nyugalmának biztosítását is.

Hirdetés
Sashalmi

Sashalmi

A Sashalmi-optika több, mint egy üvegtükrökkel felszerelt profitszerző hely. A cégnek nincs erőltetett üzletpolitikája, marketing koncepciója és agyon delegált, egekig reklámozott akciógyára. Egyszerűen szemüvegeket készítünk embereknek. Szemvizsgálat helyett megnézik szakembereink az Ön szemét. Mi nem kontaktlencsét illesztünk, hanem megtanítjuk kontaktlencsét helyesen viselni. A cég az elmúlt hónapban kibővült. Nagykanizsán a Platán sori üzlet után, nyitottunk fióküzletet az Erzsébet tér, Rozgonyi utca sarkán. Sashalmi Erika látszerész A progresszív lencsék mestere!

Style

Style

1993 óta vagyok látszerész, 2003-ban optometrista diplomát szereztem a Semmelweis Egyetem Egészségügyi Főiskolai karán. Több mint 10 év szakmai tapasztalatával, sok önálló munkával, és a párom folyamatos ösztönzésével 2005-ben vágtam bele saját vállalkozásomba. A mai, felgyorsult világunkban is fontosnak tartom a magas szaktudást, a kivételes figyelmet, és a személyre szabott, egyedi áruajánlást. Hiszem, hogy a gigantikus kedvezményeket kínáló akciókban hirdetett tömegtermékek elterjedése mellett igény és szükség van az otthonos légkörű, korrekt árakkal dolgozó, önálló üzletekre is hazánkban.

Tuti menü