Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Látszerész - Magyar mesterek képes leírás - Látszerész.tlap.hu
részletek »

Látszerész - Magyar mesterek - Látszerész.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: latszeresz.tlap.hu » Látszerész - Magyar mesterek
Keresés
Találatok száma - 14 db
Antal Zsuzsanna látszerész mester

Antal Zsuzsanna látszerész mester

Az Anzsu Optikát Gazdagréten 1998-ban alapítottuk azzal az eltökélt szándékkal alapítottuk, hogy a korábbi gyakorlattal szemben egy sokkal ügyfél-centrikusabb, emberibb és korrektebb teljes körű optikai szolgáltatást nyújtó szaküzletet hozzunk létre. .A gyors, precíz munka és a rendkívül barátságos kiszolgálás hamar elterjedt a lakosság körében, így szolgáltatásainkat, árukészletünket folyamatosan bővítjük.

Buboriné Balázs Tünde látszerész

Buboriné Balázs Tünde látszerész

Kellemes környezetben, innovatív műszerekkel teljeskörû szolgáltatással várjuk tisztelt ügyfeleinket. A szemvizsgálatot Dr.Szabó Irén szemész szakorvos és kontaktológus végzi. A vizsgálati eredmény alapján szakképzett látszerészek segítenek az igényeinek legmegefelőbb szemüvegkeret és szemüveglencsék kiválasztásában.

Csanaki György látszerész

Csanaki György látszerész

A látszerészet rejtelmeit Szalai Lászlótól , majd később Nemerkényi Jánostól tanultam. Szakmunkásvizsgát 1978-ban szereztem meg, és az épp akkor nyitó központi szemüveg üzemben kezdtem el dolgozni. Körül belül 1984- ben specializálódtam a szemüveg keretek javítására. Már ebben az időben is sok látszerész kollégának dolgoztam.

Erdős Gáborné látszerész

Erdős Gáborné látszerész

Anna Optika vállalkozásunkat 1994-ben alapítottuk, Erdős Anna optometrista vezetésével, korábbi 25 éves szakmai tapasztalattal, boltvezetői és szemvizsgálói gyakorlattal. Cégünket azzal az eltökélt szándékkal alapítottuk, hogy a korábbi gyakorlattal szemben egy sokkal ügyfél-centrikusabb, emberibb és korrektebb teljes körű optikai szolgáltatást nyújtó szaküzletet hozzunk létre. Kezdetben, az akkori lehetőségeinkhez mérten, egy kis, egyszemélyes üzlethelyiségben vártuk kedves ügyfeleinket a XIII. Pannónia utcában, azonban a gyors, precíz munka és a rendkívül barátságos kiszolgálás hamar elterjedt a lakosság körében, így a megnövekedett igények kielégítésére a Pannónia utcai kis üzlet átköltözött a szemközti oldalra a 48. számba, ahol egy tágasabb, exkluzív megjelenésű szalont hoztunk létre. 2009 nyarán az üzletet teljes körűen átalakítottuk, felújítottuk, igazán exkluzív környezetet teremtve.

Eszter látszerész

Eszter látszerész

Bár az üzlet kis légterű, mégis megtalálható itt egy teljes műhely felszereltsége, lehetővé téve ezáltal az azonnali szemüveg készítést és javítást, így vidéki vásárlóinkat is azonnal ki tudjuk szolgálni. Egyik specialitása cégünknek, hogy amennyiben valamilyen oknál fogva nem megoldható az azonnali szemüvegkészítés, úgy azt egy csekély felárért házhoz is szállíttatjuk! Másik specialitása cégünknek, hogy 90%-ban MAGYAR termékeket forgalmazunk. Lencséket, kereteket és egyéb kiegészítő cikkeket is, ezzel is támogatva a még meglévő Magyar ipart.

Feszl István Látszerész

Feszl István Látszerész

Cégünk története tulajdonképpen 1927-tel kezdődött, ekkor nyílt egy kis optikai üzlet Budapest belvárosában a Pilvax közben, már a kezdetek kezdetén igényes és jó minőségével tudott csak megmaradni. Édesapám, id. Feszl István 1941-ben kezdett el dolgozni a fenti helyen. Jó és precíz munkájával hamar kiérdemelte a vevők szeretetét és megbecsülését. 1957-ig kisebb megszakításokkal vezette az optikai üzletet (katonaság, hadifogság stb.). Majd ezek után átvette az üzletet, s mint tulajdonos még jobb és tökéletesebb munkájával egyre szélesítve a cég választékát, korszerűsítve az üzletet és a műhelyt, állt a vevők rendelkezésére.

Fődi Zoltán látszerész

Fődi Zoltán látszerész

Cégünk 1994. óta áll vevői szolgálatában. Az emberek szemének az esetek 60 % -ban van valamilyen fénytörési hibája van. Az éles látás hiánya zavarja a napi feladatok elvégzését. Cégünk azon dolgozik, hogy ezen látással szemben támasztott egyre növekvő követelményeknek magas színvonalon, a legkiválóbb technikai eszközökkel szolgálja vevői igényeit. A forgalmazott termékeink is ezt a célt szolgálják.

Fülöp Nándor látszerész

Fülöp Nándor látszerész

A tulajdonos 1983-ban alapította a céget önerőből, családi vállalkozásként Mosonmagyaróváron. A városban ez volt az első önálló vállalkozásként működő látszerész üzlet. Később egyre szaporodott az optikák száma a városban, de a számítógépes szemvizsgálatot elsőként kezdtük alkalmazni, megőrizve ezzel vezető szerepünket a konkurenciaharcban. A nyereséget mindig a bővítésre, terjeszkedésre valamint fejlesztésre fordítottuk, így néhány évvel később két újabb szalont nyitottunk a városban.

Hámori Mónika látszerész

Hámori Mónika látszerész

A Mesteroptika Kft, a 10.sz. Látszerészeti Bt. jogutódjaként már több mint 30 éve változatlan helyen áll az önök rendelkezésére. Kiválóan felkészített szakembereink várják a szemüvegkészítéssel kapcsolatos kérdéseiket. Boltunk rendelkezik a Magyar Optikus Ipertestület által kiadott Minőségi Tanúsítvánnyal. Üzletünkben az egyszerűtől a legkorszerűbb lencsékig minden megtalálható és szemüvegkeret választékunk is minden igényt kielégítő. Fő tevékenységeink között szerepel a speciális, ún. multifokális (progresszív) szemüvegek készítése. Ebben hosszú évek óta a nagy lencsegyártók (Essilor, Hoya, Zeiss) referenciáival rendelkezünk.

Hirdetés
Kovács László látszerész

Kovács László látszerész

Öt évvel ezelőtt nyitott vállalkozóként látszerészüzletet Szigetváron Kovács László. Előtte Pécsett dolgozott a szakmájában, több mint öt éven át. A pécsi évei alatt döntötte el, hogy véglegesen ebben a szakmában szeretne dolgozni. A szaküzletben jelenleg heti 3 alkalommal van lehetőség komputeres szemvizsgálatra. A vizsgálatot időpont-egyeztetéssel szakképzett optometrista végzi. Az üzletben lehetőség van bank-, hitel- és egészségpénztári kártyákkal való fizetésre.

Nagy és Vágássy látszerész

Nagy és Vágássy látszerész

Cégünk 1938 óta a VIII. kerületben működik töretlenül. Üzletünkben új szemüveg rendelésekor ingyenes komputeres vizsgálatot biztosítunk. Optikai szemüvegek, optikai lencsék, napvédő szemüvegek, optikai kiegészítők széles választékával várjuk a kedves vásárlókat. A szemüvegkeretek kiválasztásában nagy segítséget nyújt az ún. szemüvegkeret választó digitális tükör. Ezzel a rendszerrel egy monitoron saját szemüvegével választhatja ki leendő új szemüvegkeretét. Üzletünkben bankkártyával is fizethet. Cégek, intézmények dolgozóinak ingyenes, csmp-es szűrést biztosítunk. A szükséges védő- és korrekciós szemüvegek elkészítését és kiszállítását előzetes megbeszélés szerint is kivitelezzük.Fotófilmek árusítását, hívását vállaljuk. Amennyiben bővebb ismereteket szeretne szerezni szolgáltatásainkról, kérjük látogasson el honlapunk további oldalaira!

Petka Katalin látszerész mester, optometrista

Petka Katalin látszerész mester, optometrista

Kérem tekintse meg új honlapunkat! Remélem, választ talál kérdéseire, és hamarosan felkeres bennünket és igénybe vesz szolgáltatásainkat. Optikai szalonunkat 2001 márciusában nyitottuk meg családi kisvállalkozásként Újpesti Piac szomszédságában. Üzletünkben magasan képzett szakemberek állnak rendelkezésére annak érdekében, hogy a legmagasabb színvonalon elégítsük ki vásárlóink igényeit. Kellemes környezetben, igényes kiszolgálással várjuk hozzánk ellátogató ügyfeleinket. A közel húszéves szakmai tapasztalat fiatalos lendülettel párosulva alapot teremtett a mai modern látszerészeti és optometriai munka magas színvonalú elvégzéséhez. Üzletünkben optometrista végez látásvizsgálatot, illeszt kontaktlencsét. Bejelentkezésre vállalunk gyermek szemorvosi vizsgálatot, kancsalság-szűrést, csecsemőszűrést, tapasztalt, nagyon precíz és megbízható gyermek-szemész kolléganő közreműködésével. A hagyományos optikai cikkeken és szolgáltatásokon kívül igyekszünk minél szélesebb skálán bemutatni a mai modern technika és tudomány vívmányait.

Szabó Tamás látszerész

Szabó Tamás látszerész

Tökéletes szemüveg, két év teljes körű garanciával! 100%-os elégedettségi garancia. Az összes kapcsolódó költségét visszafizetem azonnal, ha nem teljesen elégedett a vásárolt termékkel! Azonnali, megvárható szemüvegjavítás (titánforrasztástól a csavarpótlásig).

Tiboláné Szilágyi Erzsébet látszerész mester

Tiboláné Szilágyi Erzsébet látszerész mester

Foglalkozok ami a szemüvegekkel kapcsolatos.Szemüveg készítés-javítás azonnal, vagy rövid határidővel, vényre is ! Divatos szemüvegkeretek, napszemüvegek, síszemüvegek, monitorszemüvegek, szemüvegtokok, kiegészítők nagy választékban ! Ezeket kínálom önnek. látogasson el hozzám 40 éve vagyok látszerész.

Tuti menü